Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Leijona Futsal avaa tuplavieraspelikiertueen

Tervarit on tänä viikonloppuna tien päällä. Varhain lauantaiaamuna Oulun urheilutalolta reissuun startannut joukkue kohtaa lauantaina kello 15.00 käynnistyvässä kamppailussa Leijona Futsalin ja sunnuntaiksi tie vie Espooseen GFT:n vieraaksi.

Akaan ylpeys Leijona Futsal on Futsal-Liigassa sijalla kolme ja ei tule antamaana kipeästi pisteitä tarvitseville oululaisille mitään ilmaiseksi. Voimapelaaja Juhana Jyrkiäinen on paukuttanut tällä kaudella 14 täysosumaa ja Dusan Milojevic on haalinut tililleen jo 20 tehopistettä (9+11). KaDy on liigan kärjessä selkeällä erolla kovimpiin kilpakumppaneihinsa, mutta LeiF taistelee vielä tiukasti runkosarjan kakkospaikasta, joka oikeuttaisi vielä välierävaiheessa kotietuun.

Tervarien asema sarjan jumbona käy jo tukalaksi. Yhden ottelun enemmän pelannut, karsijan paikalla FC Kemi on kuuden pisteen karkumatkalla. Oululaisten peruspelaaminen näytti esimerkiksi KaDya vastaan ensimmäiset 12 minuuttia oikeinkin hyvältä, mutta paketin pitäminen tiiviinä läpi ottelun tuottaa edelleenkin suuria ongelmia valmennusjohdolle. Henkinen kipsi heijastuu myös hyökkäyspelin tehottomuudessa: punamustat on hukannut liikaa maukkaita maalintekopaikkoja.

Jani Paanasella on käytössään lauantaina suhteellisen laaja pelaajarinki. Alustavalta kokoonpanolistalta löytyy 12 nimeä. Sivussa ovat vammojaan parantelevat pitkäaikaispotilaat Niko Isola ja Iiro Vandell, Niko Junkkari ja sunnuntain peliin saapuva Dritan Stafsula.

Ottelu puhalletaan käyntiin kello 15.00 ja ottelun livestriimi löytyy alla olevan linkin kautta:

https://futsal-liiga.tv

Kommentit