Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Lauantaina taistellaan

Tervarit kohtaa lauantaina 27.8. kello 13.00 Heinäpään urheilualueen nurmella pelattavassa taistossa Kakkosen nousukarsintapaikkaa havittelevan Kajaanin Hakan. Joukkueiden kevätkierroksen keskinäinen ottelu päättyi kotijoukkue Hakan selkeään 4-0 voittoon.

Tervarien murheet ovat jo viime kausilta tutut. Joukkueen materiaali mahdollistaisi taistelemisen sarjan kirkkaimmista sijoista, mutta lukuisat loukkaantumiset, kauden aikana kärsityt pelikiellot ja siviiliesteet ovat tehneet seuran kaudesta rikkonaisen. Viime lauantaina punamustat taisteli tasan yhdentoista pelaajan voimin 70 minuuttia sarjapisteistä nousua havittelevaa FC OPaa vastaan, mutta joutui Teemu Ryhösen loukkaantumisen ja Janne Kauppilan ulosajon myötä nöyrtymään 2-7 (2-3) murskatappioon.

Tervarien loppukauden panos on lähinnä kosmeettinen. Joukkueella ei ole enää mahdollisuuksia kivuta mukaan nousutaisteluun, mutta toisaalta putoamispeikkokin on karistettu pelaajien harteilta, joten punamustat voi esittää fanaattisille kannattajilleen loppukaudella oulun hurmaavinta jalkapalloa.

Kommentit