Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Lauantaina Leijonaa kaatamaan

Futsal-liiga jatkuu punamustien osalta lauantaina, kun Ouluun saapuu vieraita Pirkanmaalta. Kovasti viimeisinä kausina toimintaansa satsannut Leijona Futsal on tunnettu iloisesta hyökkäyspelistään, jossa maaleja syntyy kentän kumpaankin päätyihin. Leijonan metsästys käynnistyy Urheilutalolla kello 18.30.

Lähtökohdat otteluun ovat jännittävät. Kumpikin joukkue taistelee pudotuspelipaikasta ja lisäpisteet tulisivat tarpeeseen tavoitteen kannalta. Leijona Futsal on pelannut 13 ottelua, jonka jälkeen heillä on kasassa 21 pistettä. Maaliero on kolme maalia pakkasella. Kotijoukkue on sarjassa sijalla 8. eli viimeisellä paikalla, joka oikeuttaa runkosarjan jälkeen jatkamaan kautta pudotuspeleissä. Otteluja Tervareilla on pelattuna 15 kappaletta ja pisteitä on 18. Maaliero on yksitoista maalia miinuksella. Kaksi muuta joukkuetta on samoissa pisteissä ja seitsemäntenä olevalla FC Kemillä on pisteitä yksi enemmän.

Leijona Futsalia luotsaa toista kauttaan Nenad Veljkovic apunaan Pauli Jokinen ja Juha Vedenpää, jotka vastaavat pelinaikaisesta peluutuksesta. Viimeisestä viidestä ottelusta akaalaisilla on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Ottelut ovat olleet tiukkoja ja ainoastaan Pirkanmaan derbyssä ottelu repesi 2-7 tappiolukemiin. Vieraissa LeIF on pelannut kuusi ottelua, joista he ovat voittaneet vain yhden. Joukkueessa pelaa kaksi serbivahvistusta Nenad Veljkovic ja Jovan Stankovic. He ovat olleet tehokkaita kauden aikana ja kummallakin on kasassa 22 pistettä. Tervareiden on otettava kaksikko tarkasti kuriin, jotta he eivät pääse mellastamaan lauantaina hyökkäyspäässä. Jirka Järvi on joukkueen kolmanneksi tehokkain peluri 12 pistellään. LeIF sai mieluisan paluumuuttajan kesken kauden, kun täksi kaudeksi Ilvekseen siirtynyt Jussi Nyström palasi takaisin Leijoniin ja joukkueelle iso vahvistus. Hänelle on kaavailtu valmennuksen papereissa isoa roolia.

Tervarit lähtee otteluun hakemaan täyttä pistepottia viime viikon Sieviä vastaan kärsityn jatkoaikatappion jälkeen. Esitys viime kauden mestareita vastaan oli kurinalainen ja vastahyökkäystaktiikka toimi hyvin ylivertaista materiaalia vastaan. Joukkueen puolustuspeli oli kurinalaista ja Tervarit kykeni hyödyntämään hyvällä prosentilla omat paikkansa. Viime otteluissa joukkue on pelannut kapealla materiaalilla loukkaantumisista ja pelikielloista johtuen ja lauantaina valmennusjohdon toiveena on saada jalkeille iskukykyinen joukko.

Viimeisissä otteluissa joukkueesta on löytynyt vastuunkantajia kummastakin kentästä. Maalilla Lari Honkanen on jatkanut varmoja otteitaan ja on otteillaan pitänyt joukkuetta pystyssä vaikeina hetkinä. Adrian Rizvani palaa vahvuuteen kärsittyään pelikieltonsa viime pelissä. Lauantaina joukkue pyrkii hyödyntämään kotisalinsa tuoman edun ja esittämään parastaan toivottavasti runsaslukuiselle yleisölle. Luvassa on tiukka taisto, jossa on syytä pyrkiä pallokontrollin kautta hakemaan kärsivällisesti aukkoja vieraiden puolustuksesta. Tervareiden ei tule lähteä yltiölliseen päästä päähän ryntäilyyn, sillä vierailta löytyy kosolti tulivoimaa.

Tervetuloa seuraamaan tärkeää ottelua ja tukemaan Tervareita Leijonan kaadossa Urheilutalolle lauantaina kello 18.30. Ottelussa ovat myynnissä seuran uudet kaulahuivit 20 euron hintaan. Liput otteluun kustantavat: 10 euroa (aikuiset), 7 euroa (eläk. ja opisk.), 5 euroa (Alle 15-v. lapset) ja 0 euroa (Alle 7-vuotiaat). Tervareiden sosiaalisen median kanavat palvelevat tässäkin ottelussa etäkannattajia muun muassa Twitterissä tilillä @TervaritLIVE. Muistatahan seurata meidän muitakin sosiaalisen median kanavia, kuten Facebook-sivuamme https://www.facebook.com/ouluntervarit,, johon päivitämme säännöllisesti tilanteita ja tunnelmia sekä Instagramia osoitteessa http://www.instagram.com/OulunTervarit

Kommentit