Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Kurssi kääntyi Jyväskylässä

Tervarit kävi ottamassa tuntumaa ensi viikonvaihteen Futsal-Cupin finaaliturnauksen päänäyttämöön sunnuntaina, kun liigapeliä isännöi Jyväskylän KaDy. Ottelun panoksena oli enemmän kuin kolme pistettä, sillä tappio olisi asettanut Tervarit erittäin tukalaan asemaan ajatellen paikkaa neljän parhaan joukossa runkosarjan loppusijoituksissa.

Tervarit oli johtoasemassa vain kerran koko ottelun aikana, mutta se riitti kahteen tärkeään sarjapisteeseen. KaDy oli karkaamassa jo voittoon jatkoajalla, mutta viidellä kenttäpelaajalla vyöryttänyt tervarilauma nousi tasoihin vain 21 sekuntia ennen päätössummeria. Hyvän ottelun pelannut Dritan Stafsula teki esityön ja löysi takatolpalta Iiro Vandellin, joka taisteli pallon kotijoukkueen verkkoon venyttäen ratkaisun jatkoajalle.

Juho Keskinen oli illan isäntä rangiastuspotkukilpailussa. Maikkulan Tiikeri pysäytti kaksi kuusimetristä ja seitsemännellä kierroksella ratkaisumaalin laukoi sisään Riku Säärelä varmistaen Tervareille kaksi pistettä loppulukemin 5-4 (2-2, 3-3).

GFT hävisi Sieville sunnuntain pelinsä, joten Tervarit paransi asemiaan Liigassa olennaisesti. Espoon kultapojat ovat sarjassa sijalla neljä, kasassa heillä pisteitä 29 ja viidennellä sijalla väijyvällä Tervareille on pisteitä 27 kappaletta, mutta saa vielä maalikuussa urheilutalolle vieraaksi keskinäiseen peliin GFT:n. Sunnuntaina yhden pisteen ottanut KaDy on sarjan kolmonen 30 pistellään, joten Futsal-Liigan runkosarjassa riittää jännitystä oululaisvinkkelistä aina päätöskierroksille saakka. Kuudentena oleva SoFo on jäänyt Oulun futsal-ylpeydestä jo viisi pistettä, kun alkusarjaa on jäljellä vielä kuusi kierrosta.

Tervarit pelaa seuraavan liigapelinsä lauantaina 22.2. jolloin poikkeuksellisesti kello 18.30 alkavassa taistossa Tervarit haastaa syyskierroksella pidemmän korren vetänyt KylVe.

1 – 0 03:48 Hosio Miika Mäkiniemi Juho
1 – 1 10:58 Junno Jarmo Ei syöttäjää
2 – 1 12:57 Takala Mikko Muridiyazd Arash
2 – 2 25:25 Rizvani Adrian Stafsula Dritan
2 – 3 26:28 Tervo Oskari Säärelä Riku
3 – 3 29:01 Tolvanen Kimmo Takala Mikko
4 – 3 42:57 Hosio Miika Takala Mikko
4 – 4 44:39 Vandell Iiro Stafsula Dritan

4-5 rp-kisa Säärelä Riku

Kommentit