Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Kotietu jaossa lauantaina?

Tervarien viime viikonvaihteessa kärsitty 1-2 vierastappio Valkeakoskella voi käydä joukkueelle vielä kalliiksi. Runkosarjan neljäs sija ja sen myötä saatava kotietu oli jo joukkueen ulottuvilla, mutta pistemenetyksen jälkeen ero edellä olevaan Sievi Futsaliin kasvoi peräti neljään pisteeseen.

Lauantaina Oulun urheilutalolla pelattavasta Pohjanmaan herruustaistosta ei tule ainakaan puuttumaan panosta ja tunnetta. Lyömällä Sievin Tervarit nousee pisteen päähän, kun jäljellä on vielä kaksi kierrosta. Sievillä on puolestaan pieni mahdollisuus kolmanteen sijaan, mutta se edellyttäisi Espoon GFT:n konttaamista viimeisillä kierroksilla. Oman mausteensa soppaan tuo herkullinen asetelma kevään pudotuspelejä ajatellen: joukkueet kohtaavat nykysillä sarjasijoituksilla toisensa jo puolivälierävaiheessa.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran itsenäisyyspäivänä Sievissä, jolloin oululaiset noukkivat matkaansa maistuvat vieraspisteet loppuluvuin 4-3 (3-1). Tuolloin voiton takeena toimi tiivis joukkuepuolustus ja Radik Ahkmetkhmanovin hyvin pihdeissään pitänyt Antti Peura. Peura teki vuodenvaihteen jälkeen sopimuksen Ykköseen pudonneen RoPS:n kanssa, joten kyseisen kaksikon uusintamatsia ei liene lauantaina luvassa.

Sievi ryhdistäytyi pienen suvantovaiheen jälkeen ja haki tärkeät vieraspisteet liigan kakkospaikasta taistelevalta KaDy:lta. Sievin parhaana pelaajana tuossa ottelussa palkittiin ex-tervarivahti Matti Rissanen, jonka otteita kehuttiin laajalti ottelun jälkeen.

Tervetuloa lauantaina 3.3. todistamaan kevään kiihkeintä runkosarjataistelua neljännesta sijasta Tervarien ja Sievi Futsalin välillä. Ottelun alkuvihellys puhalletaan kello 18.30.

Kommentit