Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Kausi päättyi mitalijuhliin

Kahdella edellisellä kaudella pelinsä tappioon ja neljännen sijan tuottamaan pettymykseen päättänyt Oulun Tervarit juhlii kaudella 2011-2012 saavutettua SM-pronssia. Lauantaina Sievissä pelatussa pronssipelissä surkean startin otteluun saanut oululaisjoukkue kasasi rivinsä nopeasti ja marssi lopulta selkeään 8-2 (3-1) voittoon.

Tervarien pistemiehinä kunnostautuivat hattutempun laukonut Antti Peura, maalin ja kolme syöttöä kerännyt Heikki Halmet ja eirtyismaininnan ansaitseva Juho Keskinen, joka kunnostautui pallon kummallakin puolella. Kaikissa pudotuspeleissä mainiosti torjunut Keskinen onnistui lauantaina myös maalinteossa roikuttamalla maalinsa suulta pallon Sievin tyhjään verkkoon ja keräsi kuudessa jatko-ottelussa kunnioitettavat tehot 1+6.

Tervarien manageri Jussi Törmä ei peitellyt riemuaan taiston tauottua:

– Kyllä tämä oli työvoitto, jonka joukkue omalla tekemisellään ansaitsi. Laitoimme Ilveksen välierissä todella ahtaalle ja se antoi vain lisää uskoa. Joukkue on hitsautunut kauden aikana todella yhtenäiseksi ja vahvaksi ja osoitti pudotuspeleissä, että ero valtakunnan terävimpään kärkeen ei ole järin suuri. Edellisestä mitalistamme ehätti kulua jo kahdeksan vuotta, nyt on aikaa ansaituille juhlille, Törmä hehkutti.

Futsal-liigan finaaleissa Ilves FS ja KaDy etenävät tasatahtia. Kumpikin joukkue voitti kotiottelunsa. Mestaruuteen vaaditaan kolme kiinnitystä. Futsal.fi ja huuhkaja.tv seuraavat ottelusarjan tapahtumia.

Pronssiottelu

Sievi Futsal – Tervarit 2-8 (1-3)

1.35 Dragan Pejic 0-1, 2.46 Jukka Korhonen (Antti Peura) 1-1, 4.27 Oskari Tervo (Heikki Halmet) 1-2, 14.27 Peura (Halmet) 1-3, 21.29 Peura (Tervo) 1-4, 22.48 Aki Vähäsöyrinki (Tatu Ahonen) 2-4, 34.24 Peura (Ari Makowski) 2-5, 35.07 Makowski (Halmet) 2-6, 39.37 Halmet (Juho Keskinen) 2-7, 39.58 Keskinen (Halmet) 2-8.
Ulosajot: Radik Akhmetkhanov, Sievi Futsal.

Yleisöä: 307.

Parhaat pelaajat:
Sievi Futsal: Aki Vähäsöyrinki.
Tervarit: Heikki Halmet.

Tervarit voittivat pronssia.

Kommentit