Uutinen

Ouluhallin palloilusali

KaDy vei jännitysnäytelmän avausosan

Tervarit avasi puolivälieräsarjansa KaDy:a vastaan todellisella thrillerillä, mikä ei sinänsä tullut yllätyksenä, sillä jo runkosarjassa joukkueiden väliset kohtaamiset olivat ns. maalin pelejä. Rangaistuspotkukilpailuun venynyt avausottelu päättyi kotijoukkueen juhliin KaDyn upotettua kaikki viisi yritystään Juha-Matti Savolaisen selän taakse. Tervarien epäonnensoturi oli tällä kertaa Riku Säärelä, joka ei onnistunut saamaan palloa sisään kuudesta metristä.

Tervarien luotsi Jani Paananen ei peitellyt pettymystään kamppailun tauottua.

– Tulokseen ei voi olla kuin äärimmäisen pettynyt, sillä johdimme peliä kolmeen otteeseen, mutta emme kyenneet tappamaan ottelua etsikkoaikanamme. Ratkaisu pilkuilta on aina arpapeliä, mutta toki meidänkin on syytä katsoa peiliin. KaDy upotti peräti kolme maalia Savolaisen taakse viidellä kenttäpelaajalla, näitä tilanteita on kuitenkin harjoiteltu ja käyty läpi pelipaikkakohtainen puolustaminen. Jostain syystä emme saaneet pidettyä pakettia tiiviinä ratkaisuhetkillä, Paananen manasi.

Paananen löysi toki myös paljon hyvää aamupäiväottelun annista.

– Onnistuimme repimään kotijoukkueen tiiviin puolustuksen auki ja iskemään viisi pelitilannemaalia ja olimme tasakentällisin pelattaessa vahvempi. Oskari Tervo pelasi tänään erittäin vahvan ottelun ja oli ehdottomasti paras pelaajamme. Meillä oli paikka lyödä sinetti pelille jo varsinaisella peliajalla, mutta puolustajan täysin selvä, viheltämättä jäänyt käsivirhe pelasti isännät jatkoerään vain 20 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Rikkeen näkivät hallissa kaikki muut, se paistoi myös kotijoukkueen reaktioista tilanteen lauettua, Paananen kritisoi.

Tervarit hakee revanssia sunnuntaina kello 14.00 Oulun urheilutalolla pelattavassa tulisessa taistossa. Tervarit-junioreilla on peliin vapaa pääsy ja tulevaisuuden lupaustensa kanssa halliin saapuville vanhemmille sisäänpääsy maksaa vain 5 euroa. Tervetuloa kannustamaan Tervarit tasoihin puolivälieräsarjassa!

1.Puolivälierä KaDy-Tervarit 6-5 rp.

0 – 1 06:02 Makowski Ari Tervo Oskari
1 – 1 21:52 Takala Mikko Ei syöttäjää
1 – 2 22:04 Säärelä Riku Stafsula Dritan
1 – 3 25:23 Junno Jarmo Tervo Oskari
2 – 3 37:23 Kaihlajärvi Jussi Takala Mikko
3 – 3 37:53 Kaihlajärvi Jussi Laitinen Niila-Ville
3 – 4 38:15 Oma Maali Ei syöttäjää
4 – 4 39:24 Laitinen Niila-Ville Takala Mikko
5 – 4 41:42 Muridiyazd Arash (10m)
5 – 5 48:14 Tervo Oskari Heikkilä Henri
6 – 5 (rp) 50:00 Tuntematon pelaaja Ei syöttäjää

Kommentit