Uutinen

Ouluhallin palloilusali

KaDy ja GFT mittaavat Tervarien tason

Tervarien viiden peräkkäisen kotiottelun sarja Futsal-liigassa huipentuu tulevan viikonvaihteen aikana Oulun urheilutalolla. Lauantaina oululaisten tason mittaa Jyväskylän ylpeys KaDy ja sunnuntaina tervakaupunkiin saapuu viime kauden hopeamitalisti GFT Espoosta.

Viikonlopun avaa lauantaina kello 19.00 pelattava Tervarit-KaDy, josta on odotettavissa todellinen asemataistelu. Dynamo on kerännyt kuudesta otttelustaan pisteitä 10 ja on vain yhden pisteen edellä ottelun vähemmän pelannutta oululaisryhmää. Jyväskyläläisten ehdoton vahvuus on tällä kaudella ollut tiivis joukkuepuolustus, jonka avaaminen vaatii sekoituksen malttia, nopeita jalkoja ja oivalluksia. KaDy on päästänyt pelaamissaan kuudessa ottelussa vasta seitsemän takaiskua, vaikka joukkue on kärsinyt jo kaksi tappiota tälle kaudelle!

Kampuksen poikien hyvä otteet on pantu merkille myös maajoukkueluotsi Jouni Pihlajan papereissa, sillä edelliselle maajoukkueleirille kutsun saivat Matias Juvonen, Jukka Kytölä ja Mikko Kytölä. Tervarien kokoonpanosta varasijan kautta leirille nousi Oskari Tervo.

Tervarien edellisestä liigapelistä on ehättänyt kulua jo lähes kolme viikkoa, sillä joukkue on pelannut kaksi cupin ottelua selvittäen tiensä kahdeksan parhaan joukkoon. Viime sunnuntaina pelatussa TP-Kaarle ottelussa kauden neljännen keltaisensa ottanut Adrian Rizvani joutuu sääntömuutoksen vuoksi jäähdyttelemään korttitilinsä tyhjäksi lauantain kamppailussa katsomon puolella. Joukkueen ainoa kysymysmerkki on viime kauden loukkaantumisen vuoksi väliin jättänyt Harri Lehtiniemi, jonka polven kuntoa tarkastellaan ottelupäivän aattona.

Kommentit