Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Juho ’Tiikeri’ Keskinen kolmen vuoden jatkosopimukseen

’Tiiikerii!’ Tuukka Myllymäen ääni kaikuu täpötäydessä Urheilutalossa Juho Keskisen tehdessä tripla-torjunnan Tervareiden viimeisenä lukkona finaalisarjassa Ilvestä vastaan. Nämä yli neljä vuotta vanhat muistot verestävät vieläkin Keskisen mielessä ja nälkä takaisin Futsal-liigan kärkikahinoihin on edelleen kova.

Kyltymätön halu kehittyä, kokemuksen tuoma varmuus, Tiikerimäiset refleksit ja pelinluku taito yhdessä erinomaisen heittokäden kanssa luovat yhdessä elintärkeän lenkin punamustien alakerrassa. Tämän vuoksi manageri Jussi Törmä on päättänyt tarjota pitkä aikaiselle suojatilleen kolmen vuoden jatkosopimuksen.

– Mahtava homma saada loistava ja erittäin kokenut maalivahti jatkamaan futsal uraansa ja antamaan tietotaitoa nuoremmille tulevaisuuden Tervarikasvateille. Jupi tuo nuoreen joukkueeseen kaivattua tasaista varmuutta, mitä maalivahdilta liigatasolla vaaditaan, myhäilee tyytyväisen oloinen Jussi Törmä.

Keskisellä on kunnioitettavan pitkä historia Tervareiden paidassa ja ensimmäiset pelinsä hän pelasi punamustissa jo vuonna 2002. Nopeasti Jupi nousi joukkueen ykkösmaalivahdiksi ja on kantanut sitä viittaa ylivoimaisesti kauemmin kuin kukaan muun – nykyään voidaankin puhua jo Tervareiden maalivahti-legendasta.

Erinomaisella pukukoppihuumorilla varustettu Keskinen pystyy ottamaan koppia myös joukkuehengen luonnissa. Jupi tunnetaankin erinomaisista letkautuksista ja huumoria täynnä olevista instagram-päivityksistä.

– Jupin heitot toimii niin pelikentällä kuin pukukopissa’, toteaa pitkäaikainen futsalkollega Halmet.

Tiikeri on tunnetusti uhanalainen laji ja sitä Keskinen on totisesti Tervareille sekä koko suomalaiselle futsalille.

– Nykypäivänä Jupin kaltainen pelaaja on harvinaisuus, jota kannattaa tulla katsomaan Urheilutalolle pitemmänkin matkan päästä. Uskon, että tällä jatkosopimuksella on positiiviset ja kauas kantoiset vaikutukset niin yleisömäärien kuin menestyksenkin kannalta, toteaa Törmä.

Kommentit