Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Juho Keskinen jatkaa Tervareissa

Tervareiden maalivahtiosasto on turvallisissa käsissä Juho ”Tiikeri” Keskisen jatkaessa oululaisten maalilla tulevalla kaudella. 33-vuotias Keskinen on ollut Tervareiden tuki ja turva maalinsuulla huonoina ja hyvinä hetkinä. Keskisellä on vankka kokemus Futsal-liigasta ja hänellä on lisäksi edustuksia Suomen futsal-maajoukkueessa reilussa kymmenessä ottelussa. Urallaan Juho on kantanut pääasiallisesti tervakaupungin ylpeyden värejä lyhyitä Ilves- ja Sievi FS vierailuita lukuun ottamatta. Kuluva kausi on Jupilla 15.kausi Futsal-liigassa joiden aikana hän on voittanut Suomen mestaruuden, hopeaa ja pronssia. Lisäksi hän on päässyt pelaamaan UEFA Futsal Cupin otteluita Sievin paidassa muutamalla kaudella. Vihreän veran puolella Keskinen on edustanut muun muassa AC Oulua, OLS:a, OPS:a, HauPaa, OPaa, TPV:a ja viimeisempinä Rollon Poikia tällä kaudella.

Hyvänä lähitorjujana tunnettu Keskinen jakoi viime kaudella torjuntavastuusta nuoren Lari Honkasen kanssa. Keskisen yhtenä vahvuutena on lisäksi kyky avata peliä hyvin lyhyillä ja pitkillä heitoilla sekä potkuilla tarpeen mukaan. Tämä tuo omalle joukkueelle tärkeän taktisen edun, kun maalilla avauspeli on monipuolista. Jykevän parran viimeisinä vuosina kasvattanut Keskinen on välillä laittanut itseään todella likoon ja raporttien mukaan torjunut palloja jopa parrallaan. Tervareiden kannattajat voivat odottaa Keskiseltä ensi kaudellakin loppuun asti tilanteiden pelaamista ja taistelua.

Tervareiden manageri Jussi Törmä oli tyytyväinen Keskisen ja Dritan Stafsulan jatkon varmistuttua

– Hienoa nähdä konkareiden jatkavan uraansa. Kumpikin heistä ovat tärkeä osa tulevan kauden joukkuettamme.

Tervarit jatkaa valmistautumistaan kohti liigakautta ja tulee pelaamaan muutaman harjoitusottelun ennen lokakuun alun sarja-avausta. Tästä ja muista joukkueen kuulumisista tulemme tiedottamaan kotisivuillamme.

Kommentit