Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Joulukalenterin 1.luukku: Tervarit-SoFo

Tervareilla on edessään kaksi suurta haastetta tulevana lauantaina Oulun urheilutalolla vaativan kotiyleisönsä edessä: palata voittokantaan neljän penkin alle menneen pelin jälkeen, ja löytää takaisin se peli-ilo ja itseluottamus, joka joukkueesta huokui syksyn ensimmäisillä kierroksilla.

Lauantaina Tervarien vieraaksi saapuu SoFo, joka oululaisten tavoin aloitti kautensa rytinällä. Sarjan kuluessa Someron ja Forssan yhdistelmäjoukkue on valunut liigassa sijalle seitsemän, mutta on yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen vain kaksi pistettä kevään pronssimitalisteja perässä. Vieraiden tehotilaston ykkösmiehenä häärii pääkaupunkiseudun jalkapallo- ja hengenkulttuurillisia sukujuuria ylpeydellä edustava Benjamin Westö.

Oululaisten viime viikonvaihde oli tuskainen: kapteeni Ari Makowski loukkasi nilkkansa lauantain ESC-ottelussa, ja on mitä todennäköisimmin vielä tässä kamppailuissa vaihtopenkin puolella luomassa joukkuehenkeä ja tsemppaamassa pelikavereitaan. Oskari Tervon sitkeä kuumetauti piti Kainuun vauhtikoneen poissa radalta myös sunnuntaina, joten täyden pelikunnon kohdalle täytynee asettaa pieni kysymysmerkki, ainakin sulkuihin. Adrian Rizvanin korttitili täyttyi kiihkeässä kamppailussa Tammisaaren futsal-pyhätössä, mutta synnit on soviteltu hiljentymisellä katsomossa, joten Adi on käytettävissä tärkeässä kotiottelussa.

Tervarien manageri Jussi Törmä ei silitellyt maanantaina pelaajiensa kuontaloita vihkoon menneen vierasreissun jälkeen.

– 1400 kilometriä maantien päällä, paluumatkalla kolme tuntia pientareella keskellä pimeää korpimetsää irronneen renkaan kera ja tuomisina nolla sarjapistettä täksi kaudeksi liigaan nousseiden joukkueiden kotisaleista. Ei kai tuosta viime viikonlopusta enempää tarvinne sanoa, Oulusta käsin otteluita seurannut Törmä manasi suojattiensa puolesta.

– Hyvän alun jälkeen palasimme takaisin lähtöpisteeseen. Nyt joukkueen tulee löytää se punainen lanka tekemiseensä ja nostaa ihan peruspelaamisen kautta kokonaisvaltaisesti suoritustasoamme. En tiedä, alkoiko joku katsella sarjataulukkoa tai pistepörssejä, mutta tämä(kin) syksy on todistanut, että liigan taso nousee ja jokaisen voiton eteen täytyy tehdä töitä. SoFo ei varmasti anna meille pisteitä tarjottimella, ne täytyy ansaita.

SoFo:n otteluennakko on luettavissa seuran kotisivuilta osoitteesta:
http://sofofutsal.net/otteluennakko-tervaritsievi/

Tervarit ja Sofo iskevät yhteen joulukuun ensimmäisenä päivänä kello 18.30. Tervetuloa kannustamaan Tervarit takaisin voittokantaan!

Kommentit