Uutinen

Ouluhallin palloilusali

JoSePa jäi jalkoihin Oulussa

Syyskierroksella Tervarit tylyin 7-0 lukemin kotisalissaan möyhentänyt sarjajohtaja JoSePa (Joutseno) kärsi lauantaina jo kolmannen peräkkäisen tappionsa. Peräti kahdeksannen peräkkäisen voittonsa taistellut Tervarit oli maalintekopaikoissaan selkeästi tehokkaampi ja otti ansaitun voiton loppuluvuin 6-3 (3-1).

Lauantaina pääosin kahdella nelikolla pelannut kotijoukkue täytti oman puolustusalueensa vastustajaansa paremmin ja oli vahva kaksinkamppailuissa. JoSePa väläytteli ajoittain parasta osaamistaan nopeilla pelinkäännöillään, mutta Veikka Pekkala veti tällä kertaa virkaveljeään Tuomas Heikkilää vastaan pidemmän korren maalivahtien välisessä taistelussa ja otti muutaman ison torjunnan tärkeillä hetkillä.

Tervarien onnistujia pisteiden muodossa olivat kaksi maalia ja yhden syötön tarjoillut Matias Juntunen sekä 1+1 kirjauttaneet Iiro Vandell ja kauden avausmaalinsa taiteillut vanha sotaratsu Adrian Rizvani.

JoSePan tappioiden myötä Futsal-Ykkösessä saadaan jännittää suoraa nousijaa ja liigakarsintaan menevää joukkuetta todennäköisesti aina päätöskierrokselle saakka. Ykkösen viisi parasta joukkuetta ovat seitsemän pisteen sisällä, kun runkosarjan otteluista on vielä noin neljännes pelaamatta ja pisteitä jaossa joukkueiden ottelumääristä riippuen jopa 21 kappaletta.

Sarjataulukossa sijalla viisi oleva Tervarit kohtaa huikeassa hegemoniaottelussa rakkaan kiistakumppaninsa AS Moonin ensi lauantaina. 11.2. Ouluhallissa pelattavassa kamppailussa riittää myös revanssihenkeä, sillä sympaattisen pikkukaupungin pojat niistivät syyskierroksella pisteet Raahessa itselleen luvuin 6-5. Ouluhalli ei ole tälläkään kaudella ollut se helpoin paikka vieraille, joten kello 15.00 alkavassa taistossa riittää jännitteitä joka suuntaan.

Tervetuloa kannustamaan Oulun punamustat kohti Futsal-Ykkösen kärkitaistoa. Tätä ottelua ei kannata missata.

Kommentit