Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Ilves FS viikonlopun toinen vieras Urheilutalolla

Tervarien kausi ja kotipelit jatkuvat jo tänään sunnuntaina kello 15.00. Oulun urheilutalolla keskiviivan toiselle puolen asettuu Ilves FS. Kumpikin joukkueista pelasi myös eilen lauantaina, oululaiset kohtasivat KaDyn Oulussa häviten 4-8 ja Ilves vieraili Sievissä kärsien 1-4 tappion. Ilves ja Tervarit ovat kohdanneet kerran alkukaudesta Tampereella, jolloin tupsukorvat olivat 4-1 lukemin oululaisia parempia.

Tamperelaiset ovat uusiutuneet viimeisten vuosien aikana paljon ja kokeneita pelaajia on lopettanut viime vuosina. Joukkueen uusiutuminen on näkynyt otteiden epätasaisuutena ja Ilveksen kotisivujen mukaan valmentajana toiminut Antti Teittinen on pyrkinyt valmentamaan, jotta joukkueen otteet olisivat tasaisempia ottelusta toiseen. Epätasaisuus on näkynyt tällä kaudella otteissa, sillä Ilves on sarjassa sijalla kuusi. Joukkueella on kahdeksan voittoa ja seitsemän tappiota 15 ottelun jälkeen. Tamperelaisella on 24 pistettä ja he hakevat täydennystä varmistaakseen pudotuspelipaikkansa.

Joukkueessa on mukana edelleen tuttuja suomalaiselle futsalyleisölle. Kokeneista pelaajista jatkavaat edelleen pelaajavalmentaja Antti Teittinen, Tomi Lahtinen ja Jaakko Ahonen. Nuoremmasta kaartista Lassi Lintula on noussut jo maajoukkueeseen ja on joukkueen paras pistemies 8+8 tehoillaan. Tamperelaisten maalissa pelaa Tervareiden maalissakin palloja torjunut Akseli Syrjälä.

Tervarit pelasi eilen kovan ottelun viime kauden Suomen mestari Kampuksen Dynamoa vastaan. Oululaiset johtivat ottelua ensimmäisellä jaksolla 10.minuutin jälkeen 3-1, mutta vieraat tulivat ensin rinnalle ja ohi voittaen ottelun lopulta 8-4. Punamustilla on 14 ottelun jälkeen kasassa 6 pistettä, joten joukkue tarvitsee lisäpisteitä sarjapaikan varmistamiseksi. FC Kemi on kolme pistettä Tervareita edellä ottelun enemmän pelanneena.

Tervarit lähtee hakemaan tänään kauden toista kotivoittoa lähes parhaalla kokoonpanolla. Pitkäaikaispotilaat puuttuvat edelleen valmennuksen käytöstä, mutta kotijoukkueella on käytössään reilut kaksi kentällistä pelaajia mistä valita pelaava kokoonpano.

Otteluun maksavat liput 10/7/5 euroa. Tervetuloa viihtymään talven vauhdikkaimman pallopelin parissa.

Kommentit