Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Heikki Halmet jatkaa Tervareissa

Lauantaina käynnistyvän Futsal-liigan alla Tervarit sai mieluisia uutisia, kun Heikki Halmet raapusti nimensä jatkosopimukseen. Halmet toimi viime kaudella Tervareissa pelaajavalmentajan roolissa kantaen laajaa vastuuta myös kentällä, mutta tulevalla kaudella Halmet jättää valmennusvastuun Adrian Rizvanin harteille ja keskittyy ainoastaan pelaamiseen. Halmet on monikäyttöinen pelaaja, jolla on pitkä kokemus futsalista ja jalkapallosta. Halmetia voidaan nimittää hyvillä mielin yhdeksi Tervari-ikoniksi, sillä Halmet on edustanut futsalissa ainoastaan oululaisia. Viimeisen kahden kauden aikana Halmet on pelannut futsalia 55 ottelua Tervareiden paidassa, joissa on syntynyt viisi maalia. Pisteitä tärkeämpi vaikutus joukkueeseen on ollut Halmetin sitoutumisella ja asenteella, jossa jokainen tilanne pelataan loppuun saakka. Tällä kaudella Halmet on lisäksi pelannut Tervareiden jalkapallojoukkueessa Pohjois-Suomen Kolmosta.

Futsalin saralla Halmet on saavuttanut urallaan kirkkaimpana saavutuksena hopeaa kaudella 2013-14 ja kaapista löytyy myös tukku pronssiseja mitaleja. Tulevalla kaudella Halmet täydentää joukkueen kokeneen osaston ja antaa esimerkillään sekä kokemuksellaan tärkeää tukea joukkueen nuoremmille pelaajille, joita on mukana joukkueessa kaudella 2016-17.

26.9.2016 on muutenkin merkittävä Halmetilla, sillä kyseessä on hänen syntymäpäivänsä. Tervarit onnittelee tänään 38 vuotta täyttävää Halmetia ja toivottaa oikein hyvää syntymäpäivää.

Lisää uutisia Tervareihin liittyen luvassa vielä ennen kauden alkua.

Kommentit