Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Futsal-Ykkösen kärkikamppailu pelataan lauantaina Oulussa

Uutta nousua Futsa-Ykkösestä valtakunnan terävimpään kärkeen tekevä Tervarit kohtaa lauantaina Oulun urheilutalolla Myllypuron Zenithin. Perinteikäs helsinkiläisseura on aloittanut kautensa erinomaisesti ja jatkaa neljän pelatun kierroksen jälkeen tappiotta sarjan kakkossijalla.

Tänä vuonna 25-vuotisjuhliaan viettävä Tervarit on pelannut vasta kolme ottelua saldolla kaksi voittoa ja yksi tasapeli, joten lauantaina kohtaavat kaksi tappiotonta joukkuetta. Yhteisenä nimittäjänä joukkueiden tappiottomuudelle voidaan osoittaa helposti suoraan tilastoista puolustuspellin pitävyys; yhteensä seitsemässä pelatussa ottelussa Tervarien ja Zenithin verkkoon pn tehty ainoastaan yhdeksän takaiskumaalia, joka on valtakunnallisessakin sarjassa todella pieni maalitoteutuma.

Tervarien treenikentältä on kantautunut nettitoimituksemme korviin pelkästään hyviä uutisia. Joukkue on kyennut sitten TPK-pelin harjoittelemaan laajalla materiaalilla ja pääsee lauantain otteluun käytännössä parhaalla kokoonpanollaan. Lauantaina kauden ensimmäiset minuuttinsa saa mahdollisesti Jesse Kilpeläinen, joka kuuluu HauPan U19-liigajoukkueen vahvuuteen ja suorittaa parhaillaan varusmiespalvelustaan.

Zenithin alkukauden tehopelaajia ovat olleet 2+5 tehot kirjannut Timo Peltola ja kolme maalia neljään peliin viimeistellyt Muhammed Al-Itawa. Oulun punamustien riveistä tilastoissa esiin nousee Arttu Niemelä (3+1) ja Toni Kaikkonen (2+2).

Lauantain ottelun ratkaisu nähtäneen tällä kertaa hyökkäyspään luovissa ratkaisuissa. Kaksi tiukkaan puolustusformaattiin luottavaa joukkuetta tuskin sortuu useaan helppoon virheeseen pelin aikana, joten laadukkaiden maalipaikkojen luominen vaatii malttia ja myös sitä kuuluisaa juonikkuutta. Kumman joukkueen kantti kestää kärkikamppailussa paremmin?

Tervarien ja Zenithin välinen kamppailu puhalletaan käyntiin Oulun urheilutalolla lauantaina kello 19.00. Tervetuloa! Pääsyliput otteluun maksavat 10 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa. Kaikille Tervarit-juniorien ja HauPan junioripelaajille on illan otteluun vapaa pääsy ja ovelta on edelleen saatavissa 25-vuotisjuhlamme kunniaksi koko runkosarjan kattava kausikorttimme vain 25 eurolla.

Kommentit