Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Futsal-liigaseurat ry:n toiminnanjohtaja valittu

Futsal-Liigan markkinoinnista ja kehittämisestä vastaavan Futsal-liigaseurat ry:n toiminnanjohtajaksi on valittu aktiivinen futsaltoimija Matti Anttonen. Ilveksen futsalvastaavan toimessa yhä jatkava Anttonen aloittaa Futsal-liigaseurat ry:n toiminnanjohtajana samantien. Kotoinen Futsal-Liiga pyörähtää käyntiin tänä viikonloppuna täydellä kierroksella, joten Anttonen saa lentävän lähdön kauteen.

”Liigaseurat ovat tahoillaan valmistelleet kauden alun kattavasti, joten pääsen aloittamaan työni hyvistä lähtökohdista. Seurojen tiiviimmän yhteistyön hedelmiä ovat mm. kierroksittaiset maalikoosteet, joiden julkaisemisen aloitamme tällä kaudella. Kehitettävää kuitenkin riittää varsinkin markkinoinnin ja näkyvyyden saralla sekä yhteistyösopimusten solmimisessa.”, kertoo Anttonen tulevasta kaudesta.

Reilun vuoden ajan toiminut Futsal-liigaseurat ry on tuonut kaikki 12 Futsal-Liigan seuraa saman pöydän ääreen kehittämään lajia ja sen pääsarjaa, Futsal-Liigaa, eteenpäin yhdessä Palloliiton kanssa. Työn näkyvimpiä tuloksia on ollut futsalin kesäsarja, joka toi viralliset futsalpelit kesällä kolmelle eri paikkakunnalle Suomessa.

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Ilkka Koskinen tukee vahvasti Anttosen valintaa:

”Toiminnanjohtajaa on haettu jo vuoden ajan ja nyt valittu raskaansarjan futsaltekijä oli heti alusta asti kaavailuissa mukana. Futsal-liigaseurat saivat haluamansa, mielestäni parhaan mahdollisen miehen kehittämään lajia korkealla tasolla. Anttosen tuntevat kaikki, jotka jotain futsalista tietävät Suomessa ja ulkomaillakin nimi on monelle tuttu.”

Anttonen on ehtinyt futsalurallaan nähdä lajin monesta eri näkökulmasta. Kolmen pelaajana voitetun suomenmestaruuden lisäksi Anttosen meriittejä ovat mm. opiskelijoiden futsalin EM-kilpailuiden ja UEFA Futsal Cupin karsintaturnauksen järjestäminen sekä toimiminen Palloliiton Tampereen piirin futsalvaliokunnassa.

”On hienoa saada yhdistyksemme keulakuvaksi mies, kenen sydämen paikalla täytyy pomppia futsalpallo. Tervetuloa Matti FLS ry:n toiminnanjohtajaksi.”, kommentoi Koskinen.

Lisätietoja
Matti Anttonen, Toiminnanjohtaja, Futsal-liigaseurat ry
Puhelin: 041 444 5450
Sähköposti: matti.anttonen(at)ilves.fi

Ilkka Koskinen, Varapuheenjohtaja, Futsal-liigaseurat ry
Puhelin: 040 700 9594
Sähköposti: ilkka.koskinen(at)ideapartners.fi

Kommentit