Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Futsal-Legenda Pasi Nevaperän ennakkotunnelmat huippuotteluun Tervarit vs Ruutupaidat

Pasi Nevanperä
– Futsal-Legenda yli-isolla L:llä
– Liigan kaikkien aikojen pistepörssin nro 2
– ex-Ruutupaidat
– ex-Tervarit
– Idoli
– Mies, joka ampui TP-Kaarlen voittomaalin Tervareita vastaan uransa viimeisessä liigapelissä
pelin viimeisellä sekunnilla (39:59) 20.2.2011, täydentäen samalla hattutempun.

————————————————————————————————————————

”Morjens morjens YLIpaljon ;)”

– Mitkä on lähtökohdat otteluun sunnuntain Tervarit vs Ruutupaidat?
”Mielenkiintoiset lähtökohdat. Tervareilla on kokemusta roppakaupalla Futsal-liigasta Halmetin, Keskisen ja Rizvanin johdolla. Ruutupaidat vastaa nuorilla ylilahjakkailla futsalpelimiehillä, joilla on enimmäkseen kokemusta divarista maustettuna Liukkosella, Westermarkilla ja Tuiskulla (Leksan poika 🙂 ) + Jyväskylästä armottoman kovan futsaltaustan omaava Aapo Autio. Veikkaan (toivon) tasaista ottelua!”

– Joukkueiden vahvuudet ja heikkoudet?
”Tässäkin ottelussa Tervareiden vahvimpiin aseisiin kuuluu kokemus höystettynä ylihyvillä, kauan futsalia harrastaneilla pelimiehillä ja heikkoudeksi toivon, että Tervarit lähtisi paidan napit auki otteluun 🙂 😉 Ruutupaidoille toivon tiivistä puolustuspelaamista (missä itse olin aina ihan ylihaka 😉 ) . Ruutupaidoilta en heikkouksia löydä :)”

– Miten Ruutupaidat on muuttunut niistä ajoista kun pelasit sielä?
”Hmm…. Voisin ehkä sanoa että siellä ei ole kenties enää mitään samaa. Lajikin on muuttunut niistä ajoista kuin yö päivästä. Olisi huikeeta, jos katsomot olisivat taas tupaten täynnä niin kuin ’ennen vanhaan’. ”

– Millainen vastustaja Tervarit oli takavuosina Ruutupaidoille?
”Tervarit-Ruutupaidat ottelut olivat AINA kauden kohokohtia, joissa ei säästelty verta, hikeä tai poppakonstejakaan 🙂 Voitot on varmaan aika fifty-sixty, Ruutupaidoille :)”

– Mikä on jäänyt mieleen vuosien takaa Tervarit vs Ruutupaita otteluista?
”Tähän kysymykseen vastaisi varmaan parhaiten Korhonen, Halmet, Keskinen tai Törmä, koska oman muistikuvani mukaan me vietiin Tervareita aina kuin pässiä narussa 🙂 Toivon, että Keskinen on selättänyt yöunivaikeudet Ruutupaitoja vastaan koska ennen vanhaan Juho ei saanut viikkoon nukuttua ennen tai jälkeen matsin :)”

– Paras muistosi Oulun Tervareista?
”Muistot ovat huikeita, joita ilolla ja kunnioituksella koko Tervarit-perhettä kiitän! Kapteenisto (Makowski, Halmet) hoiti homman täydellisesti ja joukkueessa oli ylihyvä yhteishenki. Hyviä muistoja voisin kertoa kirjan verran mutta yksi ’saunailta’ oli ylimagee, kun ei saanut joukkueen puolesta lupaa lähteä kotikonnuille ennalta ostetulla paluulipulla. ”

”Tervareille, katsojille ja koko Oulun futsalyhteisölle maalirikasta futsal kautta 2015-16”

Kommentit