Uutinen

Ouluhallin palloilusali

FTK saapuu Ouluun haastajana

Edellisen kotiottelunsa liigan merkeissä marraskuussa pelannut Tervarit lähtee runkosarjan viimeiselle neljännekselle hienoista asetelmista. Punamustat löytyy sarjataulukosta sijalta kolme ja joukkueella on matkaa liigan kärkipaikalle viisi pistettä, mutta on pelannut yhden ottelun Ilvestä vähemmän. Tervarien loppukauden ohjelmasta löytyy neljä pelaamatonta ottelua, joista kolme seuraava pelataan Oulun urheilutalolla.

Kolmen kotiottelun sarjan avaa lauantaina kello 19.00 pelattava Tervarit-FTK koitos. Joukkueet kohtasivat toisensa loppiaisena Kemissä, jolloin isännille ei jäänyt edes yllätysmahdollisuutta. Sarjajumboksi juuttunut FTK taipui jo alkuminuuteilla ja Tervarit marssi murskavoittoon loppuluvuin 17-6 (9-2). FTK:lla on enää hentoinen oljenkorsi säilyttää sarjapaikkansa, joten joukkueen olisi ehdottomasti haettava Oulusta täysi pistepotti. Vieraiden riesana on lauantaina Oulussa pelattava jalkapallon halliturnaus, johon osallistuu TP-47. Kemi-Tornion yhdistelmäjoukkueen riveistä löytyy useampi TP:n paidassa kesäpalloa pelaava nuorukainen, joten Keijo Huusko ja Kari Vaalto joutunevat tekemään kompromisseja kokoonpanoa miettiessään.

Tervarien terveystilanne on ollut läpi kauden erinomainen. Joukkue on selvinnyt suuremmilta vammoilta ja Heikki Halmetiltta ja Jukka Korhosella on lauantaina(kin) käytössään iskukykyinen ryhmä nälkäisiä pelimiehiä. Oululaiset hakivat viime viikonloppuna kaksi makeaa maalin vierasvoittoa Mad Maxin ja KaDyn kotisaleista, mikä ei ainakaan heikennä punamustien itseluottamusta ja pelifiilistä. Jarno Auvinen on noussut tasaisen varmoilla suorituksillaan taistelemaan koko liigan maalipörssin voitosta. Auvisella on lauantaina onnistuessaan mahdollisuus nousta sarjan ykköstykiksi.

Etäkannattajien riemuksi kahden kuukauden pelitauon aikana myös nettilähetystekniikka on ottanut harppauksia eteenpäin. Urheilutalon kätköistä löydettiin salin puolelle vedetty ADSL-yhteys, jonka kautta ainakin testilähetyksissä saatiin tuotetuksi tasaista kuvavirtaa. Linkki illan livelähetykseen löytyy Tervarien kotisivujen etulehdeltä.

Kommentit