Uutinen

Ouluhallin palloilusali

FC Rauma kylään lauantaina

Oulun Tervarien historiankirjoihin voidaan lisätä lauantaina jälleen uusi seura komean listan jatkoksi. Täksi kaudeksi Futsal-liigaan noussut FC Rauma kohtaa oululaiset ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan. Raumalaisten kausi ylimmällä sarjatasolla ei ole sujunut seuran odotusten mukaisesti: yhdeksän pelatun ottelun jälkeen joukkueen voittosarakkeessa on edelleen pyöreä nolla ja pisteitä on kasassa yksi Liigan avauskierroksella Mad Maxin vierasluolasta haetun varsinaisen peliajan tasapelin myötä. Sarjataulukko paljastaa joukkueen suurimman heikkouden: nousijoiden verkkoon pallo on upotettu jo 50 kertaa, kun toisella nousijajoukkueella Liikunnan Riemulla on miinusmerkkisiä maaleja tilastoissa 44 kappaletta.

Tervarien hieno alkukausi sai mollivoittoisia sävelmiä marraskuun aikana. KylVe nousi toisella jaksolla voittoon kotisalissaan ja vain neljä vuorokautta myöhemmin Sievi Futsal teki saman tempun Oulun urheilutalolla. Sievi on repäissyt liigan kärjessä jo pienen hajuraon uhkaajiinsa, mutta ylempi keskikasti on erittäin tasainen. Kakkosena oleva Ilves FS on seitsemäntenä olevia oululaisia seitsemän pistettä edellä, mutta yhden pelin enemmän pelanneena. Tervareille kelpaa lauantaina vain ja ainoastaan täydet kolme pistettä mikäli se mielii nousta taistelemaan paikasta runkosarjan kahden parhaan joukkoon.

Tervarit ja FC Rauma kohtaavat toisensa urheilutalolla lauantaina 14.12. kello 17.00. Lämpimästi tervetuloa kannustamaan punamustat kohti sarjan kärkitaistoja!

Kommentit