Uutinen

Ouluhallin palloilusali

ESC ei kyennyt yllätykseen

Loukkaantumisten kanssa painiskeleva Raaseporin ESC joutui matkaamaan halki Suomen Ouluun vain kuuden kenttäpelaajan voimin. Pudotuspelipaikasta taistelevan ESC:n kohtaloksi voi koitua myös putoamiskarsinnat, joten jokaisessa ottelussa riittää panosta.

Tervarien ei tarvinnut esittää lauantaina parastaan. Juha-Mati Savolainen sai maalissaan vahvaa taustatukea koko joukkueelta ja joutui koko 40 tehokkaan minuutin aikana vain muutaman kerran venyttämään todellisiin torjuntoihin.

Iltapäivän ratkaisijoina toimivat Tervarien avauskentällisen nelikko Oskari Tervon ja uransa parhaan liigapelin pisteiden valossa pelanneen Teemu Venton (2+1) johdolla. Kapteeni Ari Makowski kärsii kiusallisesta nivusvammasta, mutta näytti jälleen taistelijanluonteensa tehden myös kaksi maalia. Tervarit kuittasi täyden pistesaaliin loppuluvuin 6-2 (4-0).

Tervarien manageri Jussi Törmä oli tyytyväinen päivän tulossatoon:

– KaDy sai Ilvekseltä vain pisteen, joten meillä on saumat vielä nousta neljän sakkiin ja sen myötä kotietuun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Päivän ottelu ei noussut tasoltaan kauden parhaiden pelien joukkoon, mutta pystyimme kontrolloimaan palloa ja rakentamaan useita näyttäviä koko kentällisen sommitelmia, joista iskimme myös muutaman näyttävän maalin, Törmä kehaisi.

Futsal-Liigan runkosarjaa on pelaamatta enää kaksi kierrosta. Oululaisten tie vie ensi lauantaina jo putoamiseen tuomitun FC Rauman vieraaksi ja perussarjan päätöspelissä vastaan asettuu Valkeakosken Mad Max.

Tervarit – ESC 6-2 (4-0)

8.27 Teemu Vento (Henri Heikkilä) 1-0, 11.13 Oskari Tervo (Vento) 2-0, 12.17 Ari Makowski (Tervo) 3-0, 14.26 Riku Säärelä (Jarmo Junno) 4-0, 24.59 Makowski (Tervo) 5-0, 28.17 Vento (Makowski) 6-0, 29.19 Zacharias Ekström 6-1, 38.49 Daniel Westerlund (Johan Estlander) 6-2.

Yleisöä: 165.

Parhaat pelaajat:
Koti: Oskari Tervo.
Vieras: Daniel Westerlund.

Kommentit