Uutinen

Ouluhallin palloilusali

EBK/FS ryösti pisteen Oulusta

Käytännössä koko kamppailun kuljettajan paikalla ollut Tervarit sai maistaa katkeraa kalkkia lauantaina Oulun urheilutalolla. Espoosta vieraaksi saapunut EBK/FS nousi viidellä kenttäpelaajalla tasoihin, kun ottelua oli pelaamatta vain kaksi minuuttia ja nappasi pisteen tuliaisikseen 1-1 (1-0) pistejaolla.

Tervarien kentälliset kokovat melkoisia muutoksia sitten viime otteluiden. Lauantaina sivussa olivat Arttu Niemelä, Jani Kokkila ja kansainvälisen siirtonsa Ruotsiin läpisaanut Taneli Kohonen. Uutena pelaajana kentällä nähtiin Matias Juntunen, joka onnistui debyyttipelissään mainiosti viimeistellen Tervarien illan ainokaisen täysosuman Juho Keskisen oivaltavasta avaussyötöstä ottelun ensimmäisellä jaksolla.

EBK tukki keskialueen kolmen miehen prässillä ja etenkin avausjaksolla Tervareilla oli pallonhallinnastaan huolimatta suuria vaikeuksia löytää normaali pelirytminsä.Ville Niskalalle avautui parikin maukasta maalintekopaikkaa, mutta tänään edes onni ei ollut Niskalan puolella.

Kaapo Lepojärvelle tarjoiltiin 1-0 tilanteessa ratkaisijan roolia kamppailun päätösminuuteilla, mutta pallo pysähtyi maaliverkon sijasta tolpan ja yläriman muodostamaan ristikkoon.

1-1 tasoituksen jälkeen EBK/FS oli jopa isäntiä lähempänä voittomaalia, kun sille avautui sauma 3-1 ylivoimahyökkäykseen, mutta Tervarit selvisi uhkaavalta näyttäneestä tilanteesta säikähdyksellä.

Tervarien vastuuvalmentaja Ville Hirvelä oli kamppailun päätyttyä todella pettynyt ottelun lopputulokseen.

-EBK taisteli hyvällä asenteella ja teki pelimme vaikeaksi kolmen miehen prässillään, mutta kyllä nämä kaksi pistettä menetettiin omaan tehottomuuteemme. Loimme ihan riittävästi laadukkaita maalintekopaikkoja, joilla tämä ottelu olisi voitu ratkaista ajoissa, pettynyt Hirvelä manasi.

Tasapelin myötä Tervarit jakaa sarjassa toisen sijan 15 pisteellään yhdessä FC Kiiston ja AS Moonin kanssa. Sarjan kärkeen nousi TPK, jolla on kasassa 16 pistettä yhden ottelun oululaisia enemmän pelanneena.

Tervarit matkaa ensi viikonvaihteessa tuplavieraspeleihin Loimaalle AU:n vieraaksi ja siitä sunnuntaiksi Vaasaan FC Kiiston kotisaliin. Punamustat esiintyy vielä kotiyleisölleen ennen joulutaukoa, kun Ouluun saapuu lauantaina 21.12. KP-V/Monkulat Kaustiselta.

Kommentit