Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Dritan Stafsula jatkaa Tervareissa – Farmisopimus solmittu MBKU:n kanssa

Tervareiden joukkue on valmistumassa lopulliseen muotoonsa kahden viikon päästä alkavaan Futsal-liigaan. Joukkueen harjoitukset ovat käynnissä Urheilutalolla ja kuvioita hiotaan valmennuksen johdolla. Aiemmin syksyllä on julkistettu Adrian Rizvanin jatko Tervareissa ja nyt voidaan julkistaa toisen tutun kasvon jatko punamustien riveissä. Jo usean kauden ajan oululaisia edustanut Dritan Stafsula jatkaa tulevallakin kaudella Tervareissa ja tulee olemaan yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista. Pitkään Oulussa viihtynyt Tani on yllätyksellinen pelaaja, jonka yhtenä vahvuutena ovat painavat ja tarkat laukaukset. Viime kaudella Stafsula palasi 16 runkosarjaottelussa, joissa hänen pistesaldonsa oli 8 maalia ja 11 syöttöä eli yhteensä 19 pistettä. Pudotuspeleissä kolmessa ottelussa syntyi 2+2 tehot Someron Voimaa vastaan. Vuosien saatossa kaksikko Adi-Tani ovat tehneet tuhojaan Futsal-liigassa ja tulevalla kaudella heiltä voidaan odottaa jälleen paljon taistelua joukkueen eteen. Kuluneella kaudella Stafsula on pelannut jalkapalloa Haukiputaan Pallossa Nelosessa.

Viime kauden joukkueesta on siirtynyt muualle Juho Väinälä, joka siirtyi Sievi Futsaliin tulevaksi kaudeksi. Onnea Juholle uusiin haasteisiin.

Tulevalla kaudella Tervarit tulee tekemään yhteistyötä oululaisten futsalseurojen kanssa, josta yhtenä konkreettisena tuloksena on farmisopimuksen solmiminen Pohjois-Suomen Kakkosessa pelaavan MBKU Oulun kanssa. Oulun Lääketieteellisen Killan opiskelijoista koostuvassa Medicinall Bollklubben I Uleåborgin riveistä löytyi viime kaudella useita kovatasoisia futsalpelureita, josta erinomaisena osoituksena oli Rony Knapen ja Janne Putaalaan nousu kesken viime kauden Tervareiden pelaavan miehistöön. Farmisopimuksen myötä seurojen välillä on mahdollista pelaajasiirtoja ja tarjota MBKU:n pelaajille näyttöpaikkoja liigassa ja vähäisemmälle peliajalle jääneille Tervaripelaajille pelituntumaa. Tervarileirissä oltiin tyytyväisiä sopimuksen varmistuttua ja tervehdettiin tyytyväisyydellä seurojen välistä hyvää yhteistyötä.

Tulevalle kaudelle Tervareiden kotiotteluiden kausikortit ovat myynnissä. Hinnat ovat samat kuin viime kaudella:
Aikuiset: 60 euroa
Eläkeläiset, lapset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet,: 40 euroa

Tilaa oma kausikorttisi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ouluntervarit [at] gmail.com , jossa on nimesi ja millaisen kausikortin haluat hankkia. Kausikortin voit lunastaa nimelläsi ennen kotiotteluita lipunmyynnistä.

Tämän jälkeen voit maksaa valitsemasi kausikortin seuran tilille seuraavien maksuohjeiden mukaisesti.

Tilinumero: FI59 4055 0011 8066 23 / Aktia /
Saaja: Tervarit ry.

Lisää pelaaja- ja valmennukseen liittyviä uutisia on tulossa lähiaikoina.

Kommentit