Uutinen

Ouluhallin palloilusali

AS Moon ja Tervarit iskevät yhteen lauantaina

Tervarien syyskierroksen odotetuin vieraspeli pelataan lauantaina, kun punamustien tie vie Raaheen AS Moonin vieraaksi. Viime kauden päätteeksi omaa tasoaan liigakarsinnoissa AU:ta vastaan testaamaan päässeet raahelaiset lukeutuvat tälläkin kaudella Ykkösen nousijakanditaatteihin.

Kautensa 2-0 voitolla HIFK:ta vastaan avannut Tervarit konttasi huolella viime sunnuntaina kotisalissaan. Silminnähden löysällä otteella peliin tullut Tervarit oli kotisalissaan ensimmäisen jakson jälkeenn peräti 0-5 tappiolla tehokkaasti tekopaikkansa hyödyntänyttä FC Raumaa vastaan.

– Sunnuntain ensimmäisen jakson esityksemme oli luokaton, se ei jättänyt selityksille sijaa. Pallo ei tehnyt riittävästi töitä ja olimme passiivisia myös pallottomassa pelaamisessamme. Rauman oli tiiviissä puolustusmuodossaan helppo pelata meidät tilanteista ulos, kun taustalla ei tapahtunut mitään liikettä. Puskimme yksi peluri kerrallaan heidän matalaan blokkiinsa ja vieras rankaisi meitä armottomasti tekopaikoistaan, Tervarien vastuuvalmentaja Antti Kaisto summasi.

Tervarit nousi vielä toisen jakson kuluessa taistelemaan sarjapisteistä, mutta 4-5 kavennus nähtiin vasta ajassa 39.40 ja ottelun viimeiselle tekopaikalle noussut Sami Huhtiniemi ei kyennyt nostamaan kotijoukkuetta tasapelin oikeuttamaan pistejakoon.

Kautensa viikko ennen Tervareita avannut AS Moon on ehättänyt pelata jo kolme sarjaottelua. Kolmesta ottelusta kahdella voitollaan kuusi pistettä keränneet pikkukaupungin pojat kärsivät ruman 3-9 tappion syksynsä vahvasti avanneen PJK:n vieraana toisella kierroksella. AS Moon on viimeistelly noissa otteluissa jo peräti 16 maalia, joten Tervarien puolustuspelin täytyy toimia heti alkuvihellyksestä lähtien, mikäli punamustat mielii taistella täydestä pistepotista.

Ottelun alkuvihellys puhalletaan jo kello 13.00 ja suoraan ottelulähetykseen pääset alla olevan linkin kautta.

Kommentit