Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Adrian Rizvanista Tervareiden pelaajavalmentaja – Paolo Lopes täydentää valmennustiimiä

Tervareiden valmennusvastuu vaihtuu tulevaksi kaudeksi. Viime kaudella valmennusvastuun jakoivat pelaajavalmentajat Heikki Halmet ja Juho Keskinen. Tulevalla kaudella Tervarit siirtyy seuralegenda Adrian Rizvanin komentoon. Pitkään Tervareita edustanut Rizvani jatkaa uraansa myös kentän puolelle kuten aiemmin on uutisoitu. 34-vuotias Rizvani on pelaajana kaikille futsalia seuraaville tuttu ja hän on kerännyt Futsal-liigassa kaikkien aikojen ennätyspisteet 192+111=303 ollen liigan kaikkien aikojen tehokkain pelaaja.

Punamustien valmentaminen on Rizvanille ensimmäinen päävalmentajapesti aikuisten tasolla, mutta hänellä on aiempaa kokemusta apuvalmentajana ja junioripuolella toimimisesta. Tällä kaudella hän on toiminut Tervareiden miesten edustusjoukkueen apuvalmentaja pelaamisen ohessa. Junioripuolella Rizvani on ollut mukana jo useamman vuoden Tervarit-junioreiden valmennustehtävissä.

Rizvanin apuna toimii tälläkin kaudella Paolo Lopes, joka vastaa Tervareiden kuntovalmennuksesta. Portugalista kotoisin Lopes on vastannut Tervareiden kuntoharjoittelusta jo useamman kauden ajan tehden hyvää oululaisten fysiikan kanssa.

Tervareiden manageri Jussi Törmä on tyytyväinen valmennuskysymysten ratkettua:

– Olen seurannut läheltä Adia pitkään pelaajana ja viime vuosina myös valmentajana. Adi on positiivinen ihminen ja valmentajana kannustava sekä rauhallinen. Tulevalle kaudelle joukkueemme on kokenut jonkin verran muutoksia, mutta uskon Adin ja Paolon opeilla kauteen on hyvä lähteä.

Tervarit avaa kautensa lauantaina 1.10. klo 13 Ilves FS:a vastaan Urheilutalolla. Kauden 2016-17 kausikortit ovat myynnissä. Oman korttisi voit hankkia seuraavalla tavalla. Kausikortin hinnat ovat seuraavat:

Aikuiset: 60 euroa
Eläkeläiset, lapset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet: 40 euroa
Oikeuttaa sisäänpääsyyn Futsal-liigan runkosarjan kotiotteluissa

Tilaa oma kausikorttisi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ouluntervarit [at] gmail.com , jossa on nimesi ja millaisen kausikortin haluat hankkia. Kausikortin voit lunastaa nimelläsi ennen kotiotteluita lipunmyynnistä.
Tämän jälkeen voit maksaa valitsemasi kausikortin seuran tilille seuraavien maksuohjeiden mukaisesti.
Tilinumero: FI59 4055 0011 8066 23 / Aktia /
Saaja: Tervarit ry
Viesti: Kausikortti 2016

Kommentit